Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bolero Design Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Saltea latex 160*200
1343 lei
Brand
160*200
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Materialul saltelei, latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarmă într-un mod natural şi sănătos.

Salteaua este elastică, moale şi anti-alergică.

Datorită prezenţei microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire internă superioară, o stabilitate termică crescută, iar elasticitatea ei permite mularea efectivă pe corp în timpul somnului.

Structura cu miez elastic din latex (cauciuc natural) are și proprietăți antialergice și antitranspirante.

Husa are calități deosebite în funcție de model.

Înălțimea saltelei este de 22 cm.

Materialul Silvercare din care este realizată această husă este croșetat cu fire de argint.

Argintul este un element natural antibacterian cunoscut pentru prevenirea mirosurilor neplăcute şi a umezelii prin evitarea în primul rând a apariţiei de bacterii.

Silvercare oferă un mediu de somn igienic prin atragerea ionilor încărcați pozitiv către ionii de argint incărcați negativ rezultand reducerea bacteriilor.

Silvercare are proprietăți anti-bacteriene de durată, stopând activităţile micro-organismelor, prevenind astfel apariţia de mucegai şi bacterii, precum şi a mirosurile pe care acestea le provoacă.

Datorită ionilor de argint salteua Silvercare are proprietăți antistatice eliberând corpul de energie negativă permițânt un somn liniștit.

Firul de argint acționează ca un ecran protector împotriva energiei electrostatice existente în casă (rețele electrice, aparate electronice, etc).

Această energie negativă afecteaza grav organele interne și în special pe cele ce suferă des de diferite boli, pe care le acutizează.

Energia statică acumulată și poziționată pe diferite organe declansează numeroase boli printre care se numără și cancerul.

Silver Care are de asemenea o acțiune antialergică și nu permite dezvoltarea acarienilor.

Firul de argint acționeaza ca un material antibacterian intrinsec, antialergic, antiseptic.

Astfel permite o odihna excelentă și foarte sănătoasă.

Tehnologia inovativă de realizare a materialului Oxygen Plus eliberează ioni negativi în atmosfera dormitorului dvs. ceea ce duce la îmbunătățirea respirației, scăderea reacțiilor alergice, eliminarea durerilor de cap, recuperare rapidă după oboseală acumulată peste zi.

Ionii negativi atrag particulele încărcate pozitiv ce conțin: bacterii, viruși, mucegai, ciuperci, polen, acarieni, saliva animalelor și mătreață, fum, plumb, azbest, radon, etc. Toate acestea sunt îndepărtate din aerul pe care îl veți respira de acum încolo datorită materialului Oxygen Plus.

Când temperatura exterioară este crescută fibrele din care este fabricată husa Thermo Cool au o suprafață de evaporare crescută eliminând umezeala mult mai rapid decât alte materiale.

Fibrele goale pe dinăuntru asigură o racire mai eficientă maximizând circulația aerului, căldura corpului fiind transferată mult mai rapid.

Această nouă tehnologie asigură senzația de răcoare în timpul nopților de vară.

Fibrele goale în cruce Thermo Cool asigură o greutate mică a materialului husei ducând la acumularea de căldură când temperatura exterioară este scăzută ducând la eliminarea senzației de răcoare.

Această tehnologie duală îmbunătățește procesele de reglare termică ale corpului indiferent de anotimp asigurând un somn odihnitor și armonios.

Tehnologia inclusă în husa Scotchguard blochează apariția petelor salteaua dvs. fiind ca nouă pentru o durată mult mai mare.

De acum încolo nu trebuie să vă mai fie frică de petele uleioase, de cafea, ruj, vin roșu, transpirație.

Formula specială Scotchguard rămâne activă chiar și după mai multe cicluri de spălare.

Materialul Scotchguard este fabricat în conformitate cu cerințele Uniunii Europene și protejeaza mediul ambiant.

INSTRUCTIUNI FOLOSIRE
• NU INDOITI SALTEAUA;
• Pentru a nu se deforma salteaua, trebuie asezata pe o suprafata dura si dreapta;
• A se feri de umezeala.
Din Gura in Gura
Alte Produse